Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Danny Buuts

De beste manier om Danny Buuts te omschrijven is; een sociaal persoon die altijd klaar voor anderen en graag in contact staat met de mensen om hem heen. Danny ziet het leven als een grote leerschool die je de mogelijkheden biedt om te groeien. Hij is ook een levensgenieter die geniet van alle mooie dingen om hem heen, maar op hetzelfde moment weet hij ook om te gaan met tegenslagen. Dit heeft hem immers gemaakt tot wie hij nu is.

Respect voor mens, dier en milieu zijn dingen die Danny belangrijk vindt. Verder is hij de trotse papa van een zoon en heeft hij een vriendin met twee kinderen en is hij een echte Bourgondiër, die kan genieten van het samenzijn met z´n gezin en vrienden en van goede muziek.

 

Over Danny Buuts Schilderwerken

Na jaren bezig te zijn geweest als schilder, in zowel kleine als grote bedrijven, kwam ik erachter dat ik mezelf wilde prikkelen. Ik wilde wat anders, zelfstandig zijn leek me wel wat. Ik wilde mijn ervaringen en knowhow binnen het schildersvak nog verder ontwikkelen en zo ontstond in 2005 mijn eigen bedrijf, Danny Buuts Schilderwerken. Het persoonlijke vind ik belangrijk in zowel de uitstraling van mijn bedrijf, als ook het contact met de klant.

Samen met elkaar een wens bespreken, meedenken en deze vervolgens uit werken naar een prachtig resultaat geeft mij de tevredenheid die ik zoek in mijn werk. Verder vind ik het schildersvak een buitengewoon mooi ambachtelijk beroep en wil dat in mijn werk ook echt naar voren brengen. Een ambachtelijke perfectionist met oog voor detail en kleur. Al met al is het niet zomaar werk maar een beleving!

Service

Uiteraard mag je vertrouwen op een goede service. Eventueel. naar wens een technisch advies over de behandelingen en de te gebruiken materialen. Ook mijn leverancier(s) beschikken over de juiste expertise en informatie mocht je dat nodig vinden.

Algemene Voorwaarden

 

Een hoog afwerkingsniveau, netjes en schoon werken en een-man-een-man-een-woord-een-woord zijn begrippen die bij Danny Buuts Schilderwerken hoog in het vaandel staan.

Danny Buuts Schilderwerken
Copyright © 2021 Danny Buuts Schilderwerken
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren